Kumarlı Şehit Orhan Gök İlkokulu
KUMARLI MAH. KUMARLI KÜME EVLERİ ŞEHIT ÖĞRETMEN ORHAN GÖK ILKOKULU BLOK NO 173 ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ
03445856074 (Cep)505 759 0520

VİZYON

VİZYONUMUZ ◾Yaptığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. ◾Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek. ◾Esas işimiz insanların kişisel başarılarının ve bunun sonucunda da kapasitelerini arttırmak, başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak. ◾Okulumuzda bilgiye ulaşma ve öğrenme temel ihtiyaçtır. ◾Okulumuz her veli için sosyal, kültürel ve öğrenme açısından her türlü fırsat veren bir kurumdur. ◾Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. ◾Okulumuzda, her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışır. ◾Biz bilincine ve değerine ulaşabilmek hedefimizdir. ◾Yöneticilerin destek ve ilgileri, çalışanların katılımı ve destekleriyle eğitime ağılık verilerek başarının kolay olduğu alalarda başlanıp en küçük başarının ödüllendiği eğitim öğretim ortamının oluşturulması için gayret ediyoruz.

MİSYON

MİSYONUMUZ ◾Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. ◾Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. ◾Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. ◾Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. ◾Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. ◾Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. ◾Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır. Okulumuzun öğrencilerinin daha iyiye getirilmesi için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak; okulumuzun kişiliğini oluşturur. ◾Öğrencilerimizi Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı amaç edinen; demokratik, laik, sosyal, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel bir ilke sayarız. ◾Okulumuzun, başarılarından söz edilen okul olması ortak beklentimizdir.

NORMAL ÖĞRETİM

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ANDIRIN İLÇESİNE 30 KM KAHRAMANMARAŞ İLİNE 100 KM DİR OSMANİYE KADİRLİ İLÇESİNE 23 KM DİR

Yerleşim yeri mahalledir.

HER YIL İLÇE BÜNYESİNDE YAPILAN FUTBOL TURNUVALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.

OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENMEKTEDİR.

Okulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren İlkokula dönüşmüştür.