TARİHÇE

Kumarlı İlkokulu 1967 yılında geçici bir binada eğitim öğretime başladı. Daha sonra 1968 Devlet tarafından yapılan binada eğitim-öğretime devam edildi.

1993 yılından itibaren yeni binanın eğitim öğretime açılması ve İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam edilmektedir.

Kumarlı İlköğretim Okulu ismi 1994 tarihinden itibaren Kumarlı Şehit   Öğretmen Orhan Gök İlköğretim Okulu olarak değiştirildi.

Kumarlı Şehit Öğretmen Orhan Gök İlköğretim Okulu ismi 2012 tarihinde Kumarlı Şehit Öğretmen Orhan Gök İlkokul ve Ortaokul olarak değiştirildi.

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle dönüşüme uğrayarak sadece ilkokul olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Kurumumuzun ismi 2018 tarihi itibariyle Kumarlı Şehit Orhan Gök İlkokulu olarak değişmiştir.

Halen Anasınıfı 1 derslik ,İlkokul 4 derslik, 2 yönetici odası ve bir öğretmenler odası mevcuttur.